Laster Arrangementer

« Alle aktiviteter

  • Dette event har allerede funnet sted.

Søknadsfrist produksjonstilskudd – del 1

  mars 15

Første søknadsfrist for produksjonstilskudd er 15. mars, nå er det husdyrprodusenter som kan levere søknad. Du kan søke fra og med 1. mars, som er telledatoen.

Søk elektronisk gjennom altinn

Vær tidlig ute med å søke, og lever senest innen søknadsfristen 15. mars

  • Du kan levere søknaden fra og med 1. mars, som er telledato
  • Søknadsfristen er 15. mars
  • Du kan endre opplysninger i allerede innlevert søknad i 14 dager etter at søknadsfristen har gått ut, fram til 29. mars
  • Du kan levere søknaden inntil 14 dager etter søknadsfristen, dvs. innen 29. mars, men tilskuddsutbetalingen reduseres da med 1000 kroner for hver dag fristen er overskredet.

Hva er det du skal registrere og søke tilskudd for i mars?

I søknaden med søknadsfrist 15. mars, skal du registrere antall husdyr du disponerer 1. mars. Registreringen du gjør gir grunnlag for utmåling av husdyrtilskudd, tilskudd til økologisk husdyrproduksjon, driftstilskudd til melkeproduksjon og til spesialisert kjøttfeproduksjon. I tillegg tas dyretallet per 1. mars med i grunnlag for avløsertilskudd og tilskudd for grovfôrareal, som har søknadsfrist 15. oktober.

Er du ny søker?

Er du ny søker bør du kontakte landbrukskontoret i god tid før søknadsfristen hvis du trenger hjelp og veiledning. Du får ikke levert søknad om produksjonstilskudd med mindre foretaket er registrert i Enhetsregisteret både med foretak og virksomhet innen søknadsfristen.

Ta kontakt med landbrukskontoret hvis du har spørsmål til søknad om produksjonstilskudd

Detaljer

Dato:
mars 15
Kategori for Arrangement: